Laukku harmaa piccolo

64,00 

Laukku

2 varastossa

Tuotetunnus (SKU): Laukku harmaa piccolo Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Laukku harmaa

Suloinen harmaa laukku jonne mahtuu enemmänkin mukaan otettavaa leveän pohjan ansiosta.

Jos tarvitset laukun joka palvelee sinua kaikkialla kannattaa tutustua tähän laukkuun. Tämä suloisen pieni mutta siltikin reilun kokoinen ja samalla tyylikäs harmaa laukku saattaa olla sinulle juuri se oikea.

Mitä ominaisuuksia sinä tarvitset laukulta? Tähän tilavaan laukkuun mahtuu melko varmasti kaikki tarvittava jos ei tarvitse kantaa tietokonetta mukana. Laukku suljetaan vetoketjulla. Ulkopuolella on kätevä vetoketjullinen tasku vaikka avaimille sekä laukun molemmissa päädyissä pienet vetoketjutaskut.  Laukun sisällä on kaksi avointa taskua, toiseen voit laittaa matkapuhelimen ja toiseen sujauttaa vaikka huulipunan.

Laukun sisäpuolella on kaksi vetoketjutaskua. Laukkuun kuuluu myös pitkä säädettävä olkahihna vaikka laukun kiinteä olkahihnakin on olalle sopiva ja säädettävissä tarpeen mukaan. Laukun sivu on koristeltu yksinkertaisen kauniisti ruutukuviolla, jonka välistä hohtaa hennosti hopea koriste.

  • Laukun ulkomitat: pohjan leveys 17 cm – korkeus 25 cm – leveys 33 cm.
  • Materiaali PU

Käytännöllinen materiaali, joka ei säikähdä sateella eikä pakkasella. Jos sattuu likaantumisvahinko, voit pyyhkiä laukun kostealla liinalla puhtaaksi.

Saatat myös pitää...