Laukku ruskea hapsut

64,00 

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): Ruskea hapsut Osasto:

Kuvaus

LAUKKU RUSKEA

Jos tarvitset laukun joka palvelee sinua niin työ- kuin vapaa-ajan käytössä kannattaa tutustua tähän laukkuun. Tämä rento ja reilun kokoinen mutta samalla tyylikäs ruskea laukku saattaa olla sinulle juuri se oikea.

Mitä ominaisuuksia sinä tarvitset laukulta? Tähän  laukkuun voit ottaa mukaasi kaiken tarvittavan. Laukussa on kaksi vetoketjulla suljettavaa osastoa. Ulkopuolella on kätevä vetoketjullinen tasku vaikka avaimille ja toisella puolella kaksi hapsukoristeella varustettua vetoketjutaskua vaikka avaimille. Laukun sisällä on avoin tasku puhelimelle tai pikkutavaroille. Laukun pohja on suorakaiteen muotoinen.

Laukun sisäpuolella on vetoketjutasku. Laukkuun kuuluu myös pitkä olkahihna vaikka laukun kiinteä olkahihnakin on olalle sopiva vaikka olisit pukeutunut paksumpaankin takkiin. Laukun tikatut raidat ja ruudut ovat kaunis yksityiskohta muuten sileäpintaisessa laukussa.

  • Laukun ulkomitat: pohjan koko 10×35 cm – korkeus 26 cm – leveys noin 35 cm.
  • Materiaali PU

Käytännöllinen materiaali, joka ei säikähdä sateella eikä pakkasella. Jos sattuu likaantumisvahinko, voit pyyhkiä laukun kostealla liinalla puhtaaksi.

 

Saatat myös pitää...