Yritys

Nainen huivien takana

Ulla Nousiainen

Olen Ulla Nousiainen, lahtelainen italialaisten, pienten yksilöllisten erien maahantuontiin ja myyntiin erikoistunut kolmen lapsen äiti. Valikoimaan valikoituu kauniita huiveja, laukkuja ja vaatteita maailmalta, pääosin Italiasta, Ranskasta ja Saksasta. Innostukseni alaan syntyi vuosien saatossa perheen tekstiilialan yrityksen elämää seuratessani. Perustin oman yritykseni vuonna 2011. Olen työskennellyt aikaisemmin lastentarhanopettajana, joten vuorovaikutteisuus on tullut jo aikaisemmassa elämässäni minulle tärkeäksi. Parasta on, kun löytää jokaisen persoonaan ja väreihin sopivat tuotteet.

Vuonna 2014 Huivien aikaan avasi verkkokaupan, mutta esittelyt ryhmille ja työyhteisöille on edelleen tärkeä osa yritykseni toimintaa. Vuoden 2018 syksyllä huivien lisäksi valikoimaan tuli myös laukut, jotka ovat saaneet ilahduttavan suosion. Keväällä 2020 verkkokauppa on kokonaan uudistettu ja toivon että verkosta ostaminen palvelee asiakkaita huivien, vaatteiden ja laukkujen hankinnassa. Koronaviruksen vaikutusten myötä vuoden 2020 keväästä lähtien verkkokaupan osuus on kasvanut huomattavasti ja valikoima on sen myötä laajentunut.

Halutessanne huivitoimitukset myös isommille ryhmille. Jos olet kiinnostunut esittelystä, ota yhteyttä. Yhteystietomme löydät täältä https://huivienaikaan.fi/yhteystiedot/

Henkilökohtaisista kohtaamisista saan valtavasti energiaa.

Tervetuloa huivien, laukkujen ja mekkojen maailmaan!
– Ulla

Historia

1994

Valmistuin sosiaalikasvattajaksi ja aloitin työskentelyn lastentarhanopettajana.

2000-luku

Useiden kotiäitivuosien  jälkeen elämään hiipi perheen yrityksen innoittamana vähitellen ajatus omasta yritystoiminnasta.

2011

Perustin toiminimen. Huivien kanssa olen ollut tekemisissä vuodesta 2012. Huivien maailma valloitti minut täysin.

2014

Huivien aikaan sai oman verkkokaupan. Ja matka jatkuu!