Yritys

Nainen yrityksen takana

Ulla Nousiainen

Olen Ulla Nousiainen, lahtelainen, pienten yksilöllisten erien maahantuontiin ja myyntiin erikoistunut kolmen lapsen äiti. Tuntikausien työn ja miettimisen tuloksena myyntiin valikoituu kauniita huiveja, laukkuja ja vaatteita maailmalta, pääosin Italiasta, Ranskasta ja Saksasta. Innostukseni alaan syntyi vuosien saatossa perheen tekstiilialan yrityksen elämää seuratessani. Perustin oman yritykseni vuonna 2011. Parhaiten kokee onnistuvansa, kun löytää asiakkaalle persoonaan ja väreihin sopivat tuotteet.

Vuonna 2014 Huivien aikaan avasi verkkokaupan, mutta esittelyt ryhmille ja työyhteisöille on edelleen tärkeä osa yritykseni toimintaa ja sen lisäksi myös vuoden varrelle muodostunut vahva tapahtumarunko. Vuoden 2018 syksyllä huivien lisäksi valikoimaan tuli myös laukut, jotka ovat saaneet ilahduttavan suosion. Keväällä 2020 verkkokauppa on kokonaan uudistettu ja toivon että verkosta ostaminen palvelee asiakkaita huivien, vaatteiden ja laukkujen hankinnassa. Koronaviruksen vaikutusten myötä vuoden 2020 keväästä lähtien verkkokaupan osuus on kasvanut huomattavasti ja valikoima on sen myötä laajentunut.

Halutessanne huivitoimitukset myös isommille ryhmille. Jos olet kiinnostunut esittelystä, ota yhteyttä. Yhteystietomme löydät täältä https://huivienaikaan.fi/yhteystiedot/

Henkilökohtaiset kohtaamiset ovat tämän työn paras asia 🥰

Tervetuloa huivien, laukkujen ja mekkojen maailmaan!
– Ulla

Historia

1994

Valmistuin sosiaalikasvattajaksi ja aloitin työskentelyn lastentarhanopettajana.

2000-luku

Useiden kotiäitivuosien  jälkeen elämään hiipi perheen yrityksen innoittamana vähitellen ajatus omasta yritystoiminnasta.

2011

Perustin toiminimen. Huivien kanssa olen ollut tekemisissä vuodesta 2012. Huivien maailma valloitti minut täysin.

2014

Huivien aikaan sai oman verkkokaupan. Ja matka jatkuu!